EHBO vereniging organiseert reanimatiecursussen

Voor iedereen die een complete EHBO cursus “te veel” vindt, organiseert EHBO vereniging Elst reanimatiecursussen. Na deze cursus bent u in staat om uw medemens in voorkomende gevallen te reanimeren en daarmee mogelijk het leven te redden! Uiteraard komt het gebruik van een AED bij deze cursus aan bod. Onze cursusorganisatie is voor de BLS (reanimatie) en PBLS (baby/peuter/kleuter reanimatie) hulpverlenersopleidingen erkend en gecertificeerd door de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Na afloop ontvangt u dan ook het door het NRR erkende certificaat. Ook voor reanimatie bijscholingscursussen kunt u uiteraard bij de EHBO vereniging terecht. Alle cursussen worden gegeven in Elst.

Voor meer informatie of opgave kunt u contact opnemen met reanimatiecursus@ehbo-elst.nl.

Mocht u overwegen een volledige EHBO cursus te volgen, neem dan gerust contact op met cursus@ehbo-elst.nl.