Mooie resultaten EHBO examen cursisten EHBO-vereniging Elst.

Dinsdag 19 maart 2019 heeft het Oranje Kruis examens afgenomen bij onze vereniging. De cursisten hebben de volledige opleiding EHBO (volwassen en kind) inclusief Reanimatie &AED-gebruik gevolgd afgelopen seizoen. De opleiding wordt gegeven conform de richtlijnen van het Oranje Kruis. Wederom een mooi resultaat behaald. Alle cursisten geslaagd met de maximale score.

EHBO-vereniging Elst organiseert elk seizoen van oktober tot maart de beginnerscursus. Totaal 12 lessen van ca. 2,5 uur en 2 carrousel avonden waarin examentrainingen worden doorlopen. De lessen worden verzorgd door docent/instructeur de heer Gerard Zweers met assistentie van de heer Bert Jansen. Tijdens de lesavonden en examentrainingen maken wij gebruik van gediplomeerde LOTUSSEN, dit zijn personen die op realistische wijze ziekte- en letselbeelden naspelen. Hiermee streven wij na een hoge kwaliteit van lesgeven.
Heeft het ook uw interesse om een EHBO cursus te volgen, stuur even een mail naar cursus@ehbo-elst.nl en wij sturen u de informatie toe.